fbpx

FC IJsselmonde

Beste leden en relaties van FC IJsselmonde,

Door COVID-19 en de daarbij horende noodzakelijke maatregelen  zien wij elkaar helaas veel te weinig. Onze fantastische kantine waarin we geregeld samenkomen is al tijden dicht. Wat ons betreft is het allesbehalve uit het oog, uit het hart. Ik kan voor meerdere mensen spreken als ik zeg dat we veel aan jullie denken en het gemis groot is.

Graag wil FC IJsselmonde de mogelijkheid bieden om op een leuke, informele manier bij elkaar te komen. Weliswaar niet in de kantine, maar dit keer digitaal.

Voor zowel jeugdleden als senioren wordt er daarom op 30 Januari iets georganiseerd. Een bingo met leuke prijzen voor de kids en een pubquiz voor onze senioren. Dit alles wordt gepresenteerd vanuit een studio en omkleed met live-muziek!

Geheel kosteloos kunnen we dit helaas niet aanbieden, maar voor de mensen dit leuk vinden wil FC IJsselmonde graag meebetalen. Wij nemen Euro 7,50 van het inschrijfgeld voor onze rekening waardoor er voor de leden een bijdrage van Euro 5,- overblijft.

Hieronder vinden jullie de uitleg alsmede de instructie om jezelf aan te melden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur FC IJsselmonde

Voor de Jeugd:

Op zaterdag 30 januari 2021 van 15:00 uur tot 17:00 uur is er een kinderbingo via Zoom. Voor de kinderen zijn er leuke prijzen te winnen.

De instructies voor de bingo volgen na bestelling per e-mail.

Kosten deelname: € 5,- per kind voor drie rondes. Per ronde ontvang je per mail drie bingokaarten.

Super ronde: Dit is een extra ronde met keuze prijzen zoals o.a een Nintendo Switch Lite*. Bingokaarten voor de superronde kosten € 2,50 per bingokaart of 5 bingokaarten voor € 10,-

*bij minimaal 25 deelnemers. Hoe meer deelnemers hoe groter de prijzen.

Voor de senioren:

Om toch een ouderwets gezellige avond te hebben, is er op 30 januari om 21:00 uur een Pub-Quiz via Zoom georganiseerd.

De kosten zijn € 5,- p.p De instructies voor de bingo volgen na bestelling per e-mail.

Wilt u een compleet verzorgde avond beleven bestel dan ook een borrelbox mee. Deze box kost € 17,50 en bestaat uit een drie flesjes (speciaal)bier, borrelnoten, chips, bifi worst en zakje M&M’s.