fbpx

Installatie van Audiovisuele apparatuur

All-in + installatie

Wij ontzorgen u volledig in uw vragen over audiovisuele installaties. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en kunnen we de mogelijkheden kort doorspreken. Vervolgens werken wij dit verder uit in een volledig vrijblijvend advies. Op locatie monteren en installeren wij het uiteindelijke systeem en voorzien u en uw medewerkers van een korte uitleg en beknopte handleiding van het systeem. Mocht u achteraf nog vragen hebben dan staan wij u uiteraard graag te woord!

Doe-het-zelf

Heeft u basiskennis in audio- of elektra installaties en wilt u zelf de installatie uitvoeren? Dan is het uiteraard ook mogelijk om de materialen bij ons aan te schaffen en zelf te installeren óf deze door uw vaste e-installateur te laten installeren. Wij adviseren u het complete systeem en verzorgen bij levering van de materialen voor een duidelijke installatie instructie.

Uitbreiden

Heeft u een bestaande installatie en wilt u hier extra luidsprekers aan toevoegen? Uitbreiden met meer radiostations? Of luidsprekers in een extra zone zoals bijvoorbeeld een terras of nieuw kantoor toevoegen? Dan onderzoeken we graag de mogelijkheden voor uitbreiding op uw huidige apparatuur. 

Vernieuwen

Kijkt u al jaren naar een verkleurde verouderde of blikkerig klinkende plafondluidspreker? Het vervangen van deze luidsprekers is eenvoudiger dan u denkt.

Het kan ook zijn dat de apparatuur stoort, zoals een versterker die onderhoud nodig heeft of een “oude” FM radio. Omdat internetradio tegenwoordig de standaard is vervangen wij een storende FM radio het liefst voor een betrouwbare, altijd goed klinkende internetradio.