fbpx

Drive In Show

Boek onze Drive In Show voor een compleet en geslaagd feest(je)!

Een drive in show huren bij ons betekent; een ervaren dj, mooie verlichting en natuurlijk de beste muziek. Waarbij de dansvloer nauwlettend in de gaten word gehouden door de dj.

Door onze ervaring in het leveren van diverse drive in shows door de jaren heen kunnen wij continue kwaliteit leveren voor welke gelegenheid dan ook.

Drive in shows zijn bij ons in veel verschillende varianten te boeken, waaronder:

– Bruiloften
Heeft u trouwplannen en wilt u deze onvergetelijke dag aanvullen met een knallend feest en zoekt u de partner die met u mee denkt en een rugtas vol ervaring heeft? Dan staan wij graag open voor al uw ideeën. Bij ons staan de wensen van de klant in het midden, wij weten voor ieder budget kwaliteit te leveren. Elk evenement verdient dezelfde aandacht groot of klein !

– Bedrijfsfeesten
Heeft u het idee om het personeel eens in het zonnetje te zetten, of gewoon een ontzettend gaaf bedrijfsfeest te organiseren. Is het van belang hoe dit gepresenteerd wordt en hoe het bedrijf hierin naar voren komt. Bedrijfsfeesten werken overigens ook erg positief voor de sfeer onder het personeel, zij ontmoeten elkaar op een andere manier als op de werkvloer.
Onderschat het organiseren van een goed bedrijfsfeest niet, Wij komen graag bij u langs en brengen uw wensen in kaart!

– Verjaardagen
Een verjaardag, is zeker een reden voor een feestje. Wat zeggen wij… EEN GOED FEESTJE!
Ongeacht de leeftijd is er voor elke doelgroep een passende mogelijkheid. Voor een kinderverjaardag een springkussen of een luxe barbeque met palmbomen en overige decoratie. RJ Entertainment heeft al vele verjaardagsfeesten en stijlen mogen realiseren en weet daardoor zeker van uw gelegenheid een onvergetelijk feest te maken.

– Verenigingsfeesten
Door onze ervaring in het bieden van diversiteit op , hockey-, voetbalfeesten en grote sporttoernooien weten wij als geen ander dat elke gelegenheid een bijzondere aandacht verdient.
De All Round DJ’s weten ontzettend goed op het publiek in te spelen en zoeken continue interactie met het publiek, zodat jong en oud het altijd naar hun zin heeft. Ieder op zijn eigen manier.

– Drive-in shows i.c.m. Live Entertainment
De drive-in show is een sterk staand concept bij ons. Wilt u hier een toevoeging bij van een live act dan zijn er diverse mogelijkheden waaronder:

Saxofonist
Percussionist
Zanger/Zangeres
Danseres
Live Band

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.